TCL Home        TCL Home Title
 

Welkom

 

Sla uw slag met TCL

Uw onderneming bedrijfslid worden van TC Leerdam. U ontvangt dan een of twee bedrijfspassen , waarmee uw personeel of relaties van maandag tot en met donderdag ( van 06.00 tot 19.00 uur) toegang krijgen tot het tennispark om eens lekker gezond bezig te zijn.
 

U ontvangt ook een sleutel van het buitenhek en de hal van het clubhuis, waar de toiletten zich bevinden. Wanneer de kantine geopend is, zijn de bedrijfsleden vanzelfsprekend van harte welkom om daar een drankje te komen nuttigen.

 

De kosten bedragen €200,- per  jaar voor 1 pasje ( 2 personen) of € 400,- voor 2 pasjes ( 4 personen) Desgewenst kan dit gecombineerd worden met een reclamebord op het park . Daarvoor rekenen wij dan € 100,- per jaar extra en gaan we uit van een 3-jarige overeenkomst.

 

Dit is maar een onderdeel van de (sponsor) mogelijkheden, die TC Leerdam Uw bedrijf kan bieden; die variëren van reclame op de windvangers tot het sponsoren van competitie teams of trainingsstages voor de jeugd.

 

Of wanneer U iets met het voltallige personeel wilt doen? Wij hebben reeds een aantal malen  tennisclinics verzorgd voor personeel, partners en hun kinderen onder leiding van een bekende Nederlandse top tennisser. Naast een uitgebreide lunch, kan een dergelijke dag ook afgesloten worden met een  BBQ op het gezellige, overdekte en eventueel verwarmde buitenterras. Vanzelfsprekend wordt de opzet van een dergelijke dag in overleg met u specifiek ingevuld

 

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak?  Mail naar bedrijfslidmaatschap@tcleerdam.nl

 

TCL 50 Plus1
Nieuws
Foto Album
Baanbezetting
TennisKids